Vegetariška Azijietiška kokoso ir špinatų sriuba.

Azijietiška kokoso ir špinatų sriuba:
Ingredientai:
1 vidutinis svogūnas, supjaustytas
3 česnakai, supjaustyti
2 cm imbiero šaknis, supjaustyta
1 šaukštelis tamsaus sezamo aliejaus (pasirinktinai)
4 puodeliai daržovių sultinio
1 skardinė (400 ml) kokosų pieno
2 puodeliai šviežių špinatų lapų
2 šaukštai sojos padažo
1 šaukštelis smulkiai tarkuoto laimo žievelės
Druskos ir pipirų pagal skonį
Saldus tamsusis padažas (pasirinktinai)
Šviežios koriandro lapai (pasirinktinai)

Gaminimo eiga:
Aliejuje kepame svogūną, česnaką ir imbierą, kol svogūnas tampa minkštas.
Jei norite, pridėkite tamsųjį sezamų aliejų ir tęskite kepimą dar keletą minučių.
Supilkite daržovių sultinį ir kokosų pieną.
Įvirkite sriubą ir leiskite jai virti apie 10 minučių.
Įmaišykite špinatus, sojos padažą ir laimo žievelės žievelę. Tęskite virti, kol špinatai sutirštėja.
Patikrinkite ir reguliuokite druskos ir pipirų kiekį pagal skonį.
Prieš patiekiant, galite pridėti saldaus tamsiojo padažo ir papuošti šviežiais koriandro lapais.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>