Šparagai

SparagaiŠparagai

Maistui vartojami jauni, vešlūs, dar iš žemės neprasikale ūgliai. Iš jų verdamos sriubos, gaminamos salotos, jie puikiai tinka prie mėsos bei kiaušinių patiekalų.

Pirmaisiais metais daigai auginami daigyne, kitų metų pavasarį iškasami ir sodinami į nuolatinę augimo vietą. Trečiaisiais metais balandžio mėnesį imamas derlius. Gerai auga lengvoje, humusingoje, nuo vėjų apsaugotoje dirvoje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>