Pipirnė

Freshly sprouted garden cress

Pipirnė. Sėjama ištisus metus, maistui vartojami lapeliai. Tinka mėsos, žuvies patiekalams skaninti.

Galima auginti ir kambaryje ant lėkštutėje įdėtos sudrėkintos vatos. Norint nuolat turėti šviežių pipirų lapelių, augalai sėjami kas dvi savaitės.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>