Vegetariška miltinė sriuba – pagal prieškarinės Lietuvos receptą.

Užkaičia vandenį, įdeda šaukštą sviesto ir žiupsnį druskos. Užvirus vandeniui įsijoja porą šaukštų kvietinių miltų, tuojau nukelia prikaistuvį, išmaišo ir palaukia kol miltai išpurpsta.

Tada įmuša 2-3 šviežius kiaušinius, smarkiai išplaka mente ir tuojau neša stalan. „Vegetariškoji virtuvė“ A.Ptašeko knygyno leidinys 1936m.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>