Vegetariška kekiniu bastučių tyrsriubė – pagal prieškarinės Lietuvos receptą.

Suvirina kekinius bastučius pasūdytame vandenyje, išverčia ant sieto ir kai nuteka vanduo — pertrina. Ištirpdo prikaistuvyje šaukštą sviesto, sumaišo su šaukštu miltų, įpila stiklinę pieno ir pavirinę įmaišo ir bastučių tyrę.

Dar įmaišo 1-2 šaukštu trinto sūrio, užpila bastučių viralu ir duoda su smulkiais skrebučiais.

Vegetariškoji virtuvė“ A.Ptašeko knygyno leidinys 1936m.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>