4 vidutinės bulvės, supjaustytos kubeliais
2 morkos supjaustytos gręžinėliais
1 svogūnas, supjaustytas
3 česnakai, susmulkinti
1 skardinė (400 ml) kokoso pieno
4 puodeliai daržovių sultinio
1 šaukštas raudonos curry pastos
Druskos, pipirų, cukraus pagal skonį
Šviežios koriandro lapai (pasirinktinai)
Paruošimas:
Aliejuje apkepkite svogūną ir česnaką iki minkštumo.
Pridėkite bulves, morkas curry pastą ir kokoso pieną. Patroškinkite kelias minutes.
Įpilkite daržovių sultinio, virkite, sumažinkite ugnį ir virkite, kol bulvės ir morkos taps minkštos.
Pagardinkite prieskoniais: druska, pipirais ir cukrumi.
Prieš patiekiant, galite pabarstyti šviežiais koriandro lapais.